BELEEF TEXEL, TEXEL-PLAZA
115040x bekeken
Wij zijn twee broers, Theo en Nico Boersen. We kweken sinds 1994 aardbeien van de koude grond, zowel vollegronds als op tafels. Dit was in het begin nog voor de leukigheid, maar heeft zich de afgelopen jaren ontwikkeld tot een volwaardig Tuinders Fruitbedrijf.
Alles wat wij telen verkopen we op het eiland Texel, op verschillende verkooppunten. Naast de aardbeien, kweken wij ook Leylandi haagconiferen die speciaal opgekweekt worden voor de kustgebieden, aangezien dit ras goed tegen de zoute wind bestand is.
In tegenstelling tot andere aardbeientelers in Nederland brengen wij onze aardbeien niet naar de veiling. Wij verkopen direct aan de weg. Van half mei tot oktober. Elke dag van 9.00 tot 21.00 uur. Ook op zondag dus. Verser kan gewoonweg niet!
Onze aardbeien worden geplukt door onszelf en gaan daarna in de zelfbedieningskraam De Reuze Aardbei aan de Schorrenweg 32. U rekent als klant zelf af en neemt de hoeveelheid doosjes aardbeien mee waarvoor u heeft betaald. Geld doet u in de gleuf. Eenvoudig en vertrouwd.
De 'Toetjestopper'-siroop wordt vers bereid in onze eigen schuur, samen met diverse varianten jam. Onze aardbeien worden ook gebruikt door IJsboerderij Labora, waar ze worden verwerkt in het ijs, en door Bakker Timmer, waar onze zomerkoninkjes gebruikt worden als kroon op de taart.
De Reuze Aardbei
Schorrenweg 30-32 / Polder het Noorden
1794 HG Oosterend
T: 0222-318954

Openingstijden
Van half mei tot oktober worden er elke dag van 9.00 tot 21.00 aardbeien verkocht aan de weg.