Agenda Muziek & uitgaan

07 december 2019

De Krim Texel organiseert, in samenwerking met Stichting Aangehaakt, een benefietconcert in de Evenementhal Texel. Alle opbrengsten komen geheel ten goede aan Stichting Aangehaakt en dragen eraan bij dat de Texelse Damian thuis kan blijven wonen. Damian heft een zeer zeldzame hersenaandoening waardoor hij niet in staat is zelf te lopen of te praten. De toegangsprijs is € 20,-, inclusief gratis parkeren en garderobe. Texeltours verzorgt busvervoer van en naar Evenementenhal Texel. Een retour kost € 5,-.

21 december 2019

A-capellakoor Close2Christmas zingt o.l.v. Mathieu Vulto in het centrum van Den Burg. Het koor bestaat uit 14 zangers en zangeressen, afkomstig uit heel Nederland. Om 15.00 uur en 15.45 uur treedt het koor op in de Weverstraat bij (of in) de winkel van Marten Classics. Om 16.30 uur treedt het koor op in Dinercafé de Stal, kogerstraat 26.

05 januari 2020

Ga met het Maat Saxophone Quartet mee op reis langs indringende impressies van internationale plaatsen en steden en beleef een droomconcert voor reizigers en mijmeraars. Online-bestellingen: ww.tihms.com/concerten. Voorverkoop: bij de VVV Texel, Nauta Boek en Het Open Boek in Den Burg, vanaf een half uur voor aanvang van het concert bij de Hoornder kerk én bij de rondleidingen in de Hoornder kerk.
Een evenement of activiteit aan de agenda van Texel-Plaza toevoegen? Stuur een e-mail naar agenda@texelsemedia.nl of gebruik het contactformulier. Agendapunten kunt u dagelijks doorgeven voor 17.00 uur.

* Vraag naar de voorwaarden.